Forum Wpłynąwszy na Jagiellońskiego forum Uniwersytetu Strona Główna Wpłynąwszy na Jagiellońskiego forum Uniwersytetu
Ta budka telefoniczna jest zarezerwowana dla Clarka Kenta.
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Szkolenie Auditor Wewnętrzny HACCP

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wpłynąwszy na Jagiellońskiego forum Uniwersytetu Strona Główna -> Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
LUQAM
beanus


Dołączył: 19 Sty 2011
Posty: 70
Przeczytał: 0 tematów


Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Wto 13:02, 03 Maj 2011    Temat postu: Szkolenie Auditor Wewnętrzny HACCP


LUQAM Quality Service Group zaprasza na szkolenie:


Temat: Auditor wewnętrzny HACCP - szkolenie studenckie

Czas trwania: Od: 2011-05-13 do 2011-05-14

Cena: 290 zł

Opis: Po szkoleniu uczestnicy posiadają wiedzę na temat systemu HACCP, podstawowych zasad przeprowadzania auditów wewnętrznych. Dodatkowo po zdaniu egzaminu końcowego uczestnicy uzyskują certyfikat auditora wewnętrznego systemu HACCP.
Na szkoleniu poruszana jest również tematyka ISO 22000

Charakter:Szkolenie ma charakter wykładów i warsztatów.

Czas trwania szkolenia - piątek od 17:00 do 21:00, sobota od 9:00 do 16:00

Certyfikat: Dekra Certification


Szczegółowy program:

HACCP – historia, podstawowe pojęcia, akty prawne
HACCP – cele, bezpieczna żywność, potrzeby klienta
HACCP – odpowiedzialność, higiena środowiska
HACCP – 7 zasad, logika wdrożenia
HACCP – Projektowanie: drzewo decyzyjne – ćwiczenia
HACCP – Metodologia wdrożenia 12 kroków.
Przedstawienie wymagań normy ISO 22000:2005
Planowanie i realizacja systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności: program warunków wstępnych (PRPs), analiza zagrożeń, plan HACCP, planowanie weryfikacji, identyfikowalność, nadzorowanie niezgodności.
Metodyka prowadzenia auditu: działania przed auditem, spotkania, ocena dokumentacji, planowanie auditu, listy pytań kontrolnych, realizacja auditu; wywiad, rozmowy, zbieranie dowodów, prowadzenie obserwacji, notowanie spostrzeżeń i niezgodności , działania poauditowe; raportowanie, działania korygujące i naprawcze
Specyfika systemu bezpieczeństwa żywności
Kim jest kompetentny auditor?
Konflikt w procesie auditu
Test końcowy

Informacji udziela:
Daniel Taborski
[link widoczny dla zalogowanych]
student.luqam.com


Ostatnio zmieniony przez LUQAM dnia Wto 20:57, 03 Maj 2011, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wpłynąwszy na Jagiellońskiego forum Uniwersytetu Strona Główna -> Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin