Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Janiii magister
|
Wysłany: Pią 15:29, 03 Mar 2006 Temat postu: <!..Pozdrawiamy Grono Pedagogiczne (JOŁ)...!> |
|
|
Z pewnych źródeł wiem, iż nasze forum jest inwigilowane przez kadre naszego jakże pięknego instytutu.
Taka sytuacja została przewidziana i musimy podjąc zdecydowane środki ostrożności:
1. Nicków, które są używane na forum nie radziłbym stosowac jako hasła/kody podczas egzaminów
2. Sugeruje aby z e-maila, który jest podany w profilu nie wysyłac wiadomości do wykładowców, ponieważ może dojsc do sprawdzania zgodności e-mail'a z konkretnym nickiem i wysledzenie postów własciciela danego e-maila i nicka. Najlepszym wyjsciem bedzie ukrycie adresu e-mail w profilu i posługiwac sie wiadomościami prywatnymi między użytkownikami forum. W takich wiadomościach może dojsc do wymiany ewentualnych adresów e-mail, numerów gg, adresów skype etc. etc.
3. Proponuje aby osoby, które maja jakiś "nieprzyzwoity avatar" (if you know what I mean) zmieniły go na jakis....bardziej przyzwoity
4. Chyba najważniejsze. Proponowałbym aby w temacie dotyczącym danego kursu NIE PODAWAĆ pytań, które trafiły się w zeszłych latach. Pozostaje poczta pantoflowa i ewentualne wiadomości prywantne. Dyskusja powinna byc bardziej ogólna, można zadawac jakieś pytania w kwestiach których nie czujemy się pewnie, pytac z czego trzeba się uczyc itd itd ale (jeszcze raz powtórze) nie podajemy gotowych pytań. Chyba wiadomo dlaczego taka restrykcja?
Na razie to tyle. Sugeruje aby wszystkie powyższe punkty respektowac bo powstały one dla naszego wspólnego dobra Po zastosowaniu sie do powyższych punktów smiało możemy nadal obgadywac i obsmarowywac naszych "ulubieńców" Jeżeli bedziemy chronic naszą anonimowość bedzięmy smielej poruszac pewne kwestie, których normalnie zdrowomyslący student nie poruszy w rozmowie z wykladowca
ps. zawsze grzeczni, zawsze na poziomie, zawsze dobrze mówiący o innych...RIMEMBA
Ostatnio zmieniony przez Janiii dnia Pią 19:41, 03 Mar 2006, w całości zmieniany 9 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
Sułtan student pełną parą
|
Wysłany: Pią 15:36, 03 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
Pozdrawiam to mówiłem ja... jarząbek
Jak widaomo częśc tematów tutaj na forum dotyczy ściśle wybranych kursów. Pytań, wykładowców, form egzaminów itp. Dlatego w takich tematach wymieniajmy tylko uwagi co do prowadzących, zajęć itp. a ewentualne pytania z poprzednich lat czy przewidywane pytania pisać jak mówił Janii na priva.
Chociaz teraz powoli ustaje juz szał związany z sesją wiec przynajmniej do czerwca bedzie spokój
pzdr. |
|
Powrót do góry |
|
|
cacaos student pełną parą
|
Wysłany: Pią 16:08, 03 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
heh....ja to juz dawno podejrzewalem...szef zmienil pytania i to tak powaznie ...hehe
w kazdym razie przerabane...niech nikt na uczelni do mnie po nikcu nie wola! |
|
Powrót do góry |
|
|
brawurka_9 student pełną parą
|
Wysłany: Pią 17:06, 03 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
Joł
w sumie to się nie dziwię - nasze podforum cieszy się największym zinteresowaniem - just look -> 1377 postów! Więcej niż na międzywydziałowym. Gz się należy |
|
Powrót do góry |
|
|
suchy_herbatnik student pełną parą
|
Wysłany: Pią 18:20, 03 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
ciach
Ostatnio zmieniony przez suchy_herbatnik dnia Nie 21:12, 10 Kwi 2011, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Janiii magister
|
Wysłany: Pią 19:11, 03 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
suchy_herbatnik napisał: |
Aby wykładowcy i pracownicy, którzy odwiedzają to forum ujawnili się i zarejestrowali (nie chodzi mi o podawanie nazwisk ale tylko potwierdzenie, że jest się pracownikiem a nie studentem:) i od czasu do czasu zabrali głos w jakiejś dyskusji, bo tak z boku patrzeć to trochę nieładnie... |
|
|
Powrót do góry |
|
|
qter19 student pełną parą
Skąd: Mina Sze.a jak wpisuje mi 4.0 do indeksu -BEZCENNE za wszystko inne zapłacę kartą mastercard Płeć:
|
Wysłany: Pią 19:46, 03 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
o kurcze to może ja zmienie nik na Kunegunda albo barambuła trzaaa sie jakoś kamuflować |
|
Powrót do góry |
|
|
Grechutnik student pełną parą
|
Wysłany: Sob 0:19, 04 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
Dżizaz Krajst! A ja to muszę chyba nick zmienić, bo mój mail ma podobny. Łolaboga! |
|
Powrót do góry |
|
|
japanesse beanus
|
Wysłany: Śro 22:38, 22 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
No i to zmienic jak najszybciej albo po prostu zalozyc nowa poczte tylko i wylacznie do celow zwiazanych ze studiami |
|
Powrót do góry |
|
|
Grechutnik student pełną parą
|
Wysłany: Czw 3:31, 23 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
Beee... Nie zmienię, bo wydaje mi się to idealny układ, jaki teraz jee...
Ale ja lubię wrażenia nietypowe, więc nie polecam. |
|
Powrót do góry |
|
|
Janiii magister
|
Wysłany: Czw 16:39, 06 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy szanowni użytkownicy zdązyli zauważyc, ale wejscie na nasz dział zostało "troszeczke utrudnione" W sensie, że aby dostać się tutaj trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem |
|
Powrót do góry |
|
|
japanesse beanus
|
Wysłany: Czw 19:12, 06 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Ale znow zeby sie zarejestrowac to nie taka wielka filozofia ale cicho sza lepiej niech sobie nasze kochane grono mysli ze ma nas w garsci a my i tak wiemy kto jest dla kogo przeciez bez studentow nie byloby grona nie? |
|
Powrót do góry |
|
|
gibemarvel magister
Wysłany: Czw 19:41, 06 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Pffff no faktycznie, "utrudnienie" |
|
Powrót do góry |
|
|
qter19 student pełną parą
Skąd: Mina Sze.a jak wpisuje mi 4.0 do indeksu -BEZCENNE za wszystko inne zapłacę kartą mastercard Płeć:
|
Wysłany: Pią 16:57, 07 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
hmmm dobre dobre z tym logowaniem dla leni to zabezpieczenie nie do przejscia |
|
Powrót do góry |
|
|
japanesse beanus
|
Wysłany: Wto 0:29, 11 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM WYKŁADOWCOM KTÓRZY NEKAJĄ NAS BIEDNYCH STUDENTÓW! (obyście w końcu ulitowali sie nad nami ) |
|
Powrót do góry |
|
|
Alabama student pełną parą
|
Wysłany: Śro 20:05, 12 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Wesolych świąt dla wszystkich pracowników naszego instytutu, studentów i forumowiczow:))
niedziela palmowa na Wyspie Wielkanocnej
zachod slonca wyspa wielkanocna
Moai na plazy Anakena <wyspa wielkanocna>
bez kur<Chucka> by sie nie obylo;)
|
|
Powrót do góry |
|
|
|