|
Wpłynąwszy na Jagiellońskiego forum Uniwersytetu Ta budka telefoniczna jest zarezerwowana dla Clarka Kenta.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kamil64 kandydat
Dołączył: 26 Sty 2011 Posty: 2 Przeczytał: 0 tematów
Skąd: Żory Płeć:
|
Wysłany: Śro 12:31, 26 Sty 2011 Temat postu: Zarządzanie w spocie/marketing i logistyka |
|
|
Witam, jestem potencjalnym przyszłym studentem UJ. Kończę w tym roku socjologię na UŚ(licencjat) i zaczynam myśleć nad podjęciem studiów magisterskich na UJ. Myślę o podjęciu pracy, więc w grę wchodzą raczej studia niestacjonarne. I tutaj mam pytanie do osób studiujące wymienione przeze mnie w temacie kierunki, najlepiej w trybie zaocznym. Jak wiele różnic programowych musiałbym nadrobić i jak ciężkie to zadanie? Zajęcia są co 2 tygodnie? Ile mniej więcej na magisterskich jest egzaminów w sesji? Jakie są przedmioty na tych kierunkach, najlepiej cały plan;) No i jak wrażenia.
Dziękuję za każde przydatne słowo!
Ostatnio zmieniony przez Kamil64 dnia Śro 12:32, 26 Sty 2011, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Kwiatek24 kandydat
Dołączył: 26 Lis 2010 Posty: 2 Przeczytał: 0 tematów
Skąd: Krk Płeć:
|
Wysłany: Nie 21:53, 30 Sty 2011 Temat postu: |
|
|
W tym roku były zniesione różnice programowe na SUM-ie. Jak ktoś się zapisał rok temu to miał różnice programowe, a jak w tym roku to nic nie nadrabiał, wszystkie różnice dla wszystkich zostały zniesione. Cytat "Decyzją Dziekana różnice programowe dla 1 roku studiów II stopnia w roku akademickim 2010/2011 zostały zniesione. Decyzja nie obejmuje studentów II roku." Ja jestem na zarządzaniu wrażenia dobre. Tylko często zjazdy w 1 półroczu. Przedmioty masz na stronie instytutu ekonomii i zarządzania UJ w zakładce harmonogramy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|